Voorbewerker / spuiter / schilder

WERKVOORBEREIDER GEZOCHT:
Startersfunctie niveau 2 of 3

PROFIEL
Jij bent een nieuwsgierige, vlotte techneut die niet alleen zegt wat je doet, maar doet wat je zegt. De mentaliteit “niet lullen maar poetsen” is absoluut van toepassing bij 3D Next Level. Wat je precies gaat doen? Dat is júist lastig om te zeggen. Geen enkele dag is namelijk hetzelfde! Wij zijn vooral op zoek naar iemand die in 3D Next Level én in zichzelf wilt investeren door zich vast te bijten in alles wat er komt kijken bij het bedrijf. Je wordt gelijk in het diepe gegooid, maar hierin is er ook ruimte voor eigen initiatief, vragen en aandacht voor jouw ontwikkeling. Je vliegt projecten met veel energie, nieuwsgierigheid en enthousiasme aan. Je denkt out-of-the-box en kunt flexibel omgaan met het feit dat dit bedrijf nog volop in ontwikkeling is. Heb jij een sterk technisch inzicht, pak je dingen snel op en wil jij je breed ontwikkelen op technisch gebied? Dan is deze werkplek écht iets voor jou.

WERKZAAMHEDEN:
Wij willen graag jouw ontwikkeling vooropstellen en kijken naar waar jouw specifieke talenten liggen. Je werkt aan diverse technische projecten. Je werkt mee van a tot z aan de lopende projecten: van een grote 3D-print bevestigen op een Jeep, tot het maken van een kauwgomballen automaat Aap voor een expositie en meer diverse opdrachten, bij ons is niks te gek.
• 3D-prints spuiten, schuren, afplakken en afwerken in onze spuitcabine
• 3D-printers uitruimen, schoonmaken en bedienen
• Diverse andere technische klussen in de werkplaats

FUNCTIE-EISEN
✓ Je hebt MBO-niveau 2 of 3 en hebt échte feeling voor techniek.
✓ Je vindt het leuk om je handen te laten wapperen en vindt het niet erg om vies te worden. Voor schuren en spuiten draai jij je hand niet voor om. Het lijkt je leuk om onze 3D-prints te verstevigen en te verlijmen, maar ook om epoxy te gieten, mallen te maken, lassen, afwerken en spuiten.
✓ Je hebt mogelijk affiniteit met 3D-printen. Je houdt van dingen maken met unieke ontwerpen. Het lijkt jou leuk om de 3D-printers te bedienen i.c.m. het bouwen en toepassen van andere (technische) machines, apparaten en andere systemen die bijdragen aan een technische oplossing.
✓ Je bent leergierig en wilt graag nieuwe technieken leren en onder controle krijgen en je kan je vinden in ons motto “Ik heb het nog nooit gedaan, ik denk dat ik het wel kan.”.
✓ Je bent een aanpakker en een doorzetter met discipline en integriteit.
✓ Je kunt goed samenwerken én individueel werken
✓ Goede beheersing van de Nederlandse taal.
✓ Je bent beschikbaar.

WAT BIEDEN WE JOU:
✓ Een marktcomform salaris
✓ Creatieve en uitdagende opdrachten
✓ Flexibele uren
✓ 25 vrije dagen (op basis van 1,0 fte)
✓ Kleinschalig bedrijf die openstaat voor jouw specifieke talenten. Je komt in een team met jonge, ambitieuze mensen met dezelfde passie voor techniek.
✓ In je vrije uurtjes kun je vrij klussen in de werkplaats voor eigen hobby projecten.
✓ Werken met de nieuwste technieken die er momenteel op de markt zijn. Je werkt met de grootste 3D-printers van dit moment en werkt met diverse andere moderne, nieuwe 3D-printers en 3D-printtechnieken. Je leert veel in ons bedrijf van de markt en doet veel technische kennis op.

OVER 3D NEXT LEVEL
3D Next Level gaat een stapje verder waar andere 3D-printbedrijven ophouden. Wij bieden 3D-projecten van A tot Z aan, d.w.z. 3D-printen is slechts een klein onderdeel van het hele proces. We werken objecten af, verwerken staalconstructies erin, gebruiken diverse speciale coatings, rookmachines, LED, etc. Wij denken altijd nét een stapje verder. Ons motto is: hoe creatiever, hoe beter. Dit resulteert in o.a. projecten met videomapping, vuur, rook en programmering. Wij werken grotendeels voor: Bekende en (en minder bekende) kunstenaars en exposities, reclamecampagnes en technische bedrijven. 3D Next Level is 2 jaar geleden begonnen en is een groeiend bedrijf. Inmiddels hebben we al een leuke klantenkring opgebouwd en hebben we projecten gedaan voor o.a. Nike, Spa, Blokker, F1 Zandvoort, Brute Jeeps, Sprite en het Guggenheim museum in New York etc. Momenteel werken we met zeven man in Maasland.

ONS DNA
Wij zijn jonge ambitieuze Next Levellers met een hart voor techniek en creativiteit. In alles doen wij een stapje extra, voor elkaar en voor onze klanten, excellentie noemen we dat. Een positieve sfeer en een groepsgevoel is essentieel in ons team. We werken hard en hebben een 9 tot het af is mentaliteit. Wij zijn eerlijk tegen onze klanten en werken hard aan lange termijn relaties. Geen uitvinding, schets of idee is ons te gek, dat vind je vast wel terug in ons protfolio! Schelden en klagen is een “no go” bij ons, want met een positieve instelling gaan we als team op naar de top om dé speler in Nederland te worden op het gebied van 3D-technologie.

CONTACT
Heb je interesse in deze functie? Richt je dan tot Eline van den Doel van 3D Next Level. Stuur je motivatiebrief, CV met referentie en eventueel je portfolio naar eline@3dnextlevel.com
Oud Camp 14a, Maasland