Creatieve Allround Technisch Engineer

CREATIEVE ALLROUND TECHNISCHE ENGINEER GEZOCHT:

TECHNISCH ENGINEER – vanaf september / oktober 2021

 PROFIEL

Jij bent een nieuwsgierige, vlotte engineer die niet alleen zegt wat je doet, maar doet wat je zegt. De Rotterdamse mentaliteit “niet lullen maar poetsen” is absoluut van toepassing bij 3D Next Level. Wat je precies gaat doen? Dat is júist lastig om te zeggen. Geen enkele dag is namelijk hetzelfde! Wij zijn vooral op zoek naar iemand die in 3D Next Level én in zichzelf wilt investeren door zich vast te bijten in alles wat er komt kijken bij het bedrijf. Je wordt gelijk in het diepe gegooid, maar hierin is er ook ruimte voor eigen initiatief, vragen en aandacht voor jouw ontwikkeling. Je vliegt projecten met veel energie, nieuwsgierigheid en enthousiasme aan. Je denkt out-of-the-box en kunt flexibel omgaan met het feit dat dit bedrijf nog volop in ontwikkeling is. Heb jij een sterk technisch inzicht, pak je dingen snel op en wil jij je breed ontwikkelen op technisch gebied? Dan is deze werkplek écht iets voor jou.

OVER 3D NEXT LEVEL

3D Next Level gaat een stapje verder waar andere 3D-printbedrijven ophouden. Wij bieden 3D-projecten van A tot Z aan, d.w.z. 3D-printen is slechts een klein onderdeel van het hele proces. We werken objecten af, verwerken staalconstructies erin, gebruiken diverse speciale coatings, rookmachines, LED, etc. Wij denken altijd nét een stapje verder. Ons motto is: hoe creatiever, hoe beter. Dit resulteert in o.a. projecten met videomapping, vuur, rook en programmering. Wij werken grotendeels voor: Bekende en (en minder bekende) kunstenaars en exposities, reclamecampagnes en technische bedrijven. 3D Next Level is 2 jaar geleden begonnen en is een groeiend bedrijf. Inmiddels hebben we al een leuke klantenkring opgebouwd en hebben we projecten gedaan voor o.a. Nike, Spa, Blokker, F1 Zandvoort, Brute Jeeps, Sprite en het Guggenheim museum in New York etc. Momenteel werken we met zeven man in Maasland.

FUNCTIE-EISEN

– Je hebt een relevante HBO-opleiding en bij voorkeur Industrieel Product Ontwerpen of Werktuigbouwkunde

– Je bent een echte (technische) allrounder met een creatieve mindset.

– Je hebt affiniteit met 3D-printen en 3D-design. Je houdt van ontwerpen, bouwen en toepassen van (technische) structuren, machines, apparaten en systemen die bijdragen aan een technische oplossing.

– Je bent leergierig en wilt graag nieuwe technieken leren en onder controle krijgen.

– Je hebt ervaring met 3D-software: Inventor en/of Solidworks of bent bereid om dit te leren.

– Je bent een aanpakker en een doorzetter met discipline en integriteit

– Je bent beschikbaar vanaf september – oktober 2021

WAT BIEDEN WE JOU:

  • Marktconform salaris
  • Creatieve stage met uitdagende opdrachten
  • Flexibele uren
  • Je leert veel in ons bedrijf van de markt en doet veel technische kennis op
  • Je werkt voor grote en kleine bedrijven en gave campagnes
  • Kleinschalig bedrijf die openstaat voor jouw specifieke talenten
  • Werken met de nieuwste technieken die er momenteel op de markt zijn. Je werkt met de grootste 3D-printers van dit moment en werkt met diverse andere moderne, nieuwe 3D-printers en 3D-printtechnieken

Wil je voorspelbare dagen en routine klussen uitvoeren? Sluit dan deze pagina maar af! Ben jij op zoek naar een uitdagende job als technisch engineer/ontwerper waarbij jij betrokken bent bij alle aspecten van uiteenlopende 3D productieprocesklussen? Wil jij jezelf ontwikkelen, heb jij een creatieve mindset die overal wel een oplossing voor weet en heb jij die drive om mee te bouwen aan dit veelzijdige bedrijf?

Richt je dan tot Eline van den Doel van 3D Next Level. Stuur je motivatiebrief, CV met referentie en eventueel je portfolio naar eline@3dnextlevel.com

Let op er is geen deadline voor deze vacature.