Creative Marketing & Sales

STAGIAIR GEZOCHT:

Creatieve Marketing & Sales – Medio 2021

PROFIEL

Jij bent een nieuwsgierige, vlotte student die niet alleen zegt wat je doet, maar doet wat je zegt. De Rotterdamse mentaliteit “niet lullen maar poetsen” is absoluut van toepassing bij 3D Next Level.

Wij zijn vooral op zoek naar iemand die in 3D Next Level én in zichzelf wil investeren door zich vast te bijten in alles wat er komt kijken bij het bedrijf. Je wordt gelijk in het diepe gegooid, maar hierin is er veel ruimte voor eigen initiatief, vragen en aandacht voor jouw ontwikkeling. Je vliegt projecten met veel energie, nieuwsgierigheid en enthousiasme aan. Je denkt out-of-the-box en kunt flexibel omgaan met het feit dat dit bedrijf nog volop in ontwikkeling is. Ben jij creatief, heb je passie voor sales en creativiteit en heb jij het in je om een strategisch marketingplan te maken voor new business? Dan is deze (afstudeer)stageplek écht iets voor jou.

OVER 3D NEXT LEVEL

3D Next Level is een 3D-printbedrijf en gaat een stapje verder waar andere 3D-printbedrijven ophouden. Wij bieden 3D-projecten van A tot Z aan, d.w.z. 3D-printen is slechts een klein onderdeel van het hele proces. We werken objecten af, verwerken staalconstructies erin, gebruiken diverse speciale coatings, rookmachines, LED, etc. Wij denken altijd nét een stapje verder. Ons motto is: hoe creatiever, hoe beter. Dit resulteert in o.a. projecten met videomapping, vuur, rook en programmering. Bijvoorbeeld een grote granaat op het dak van een Jeep, een geprogrammeerde Kauwgomballen-aap, een vuurspugende draak op een boot en een XXL design schaakspel tot en met een mammoet van 6 meter in New York, niks is te gek.

Wij werken grotendeels voor: Bekende en (en minder bekende) kunstenaars en exposities, de reclame- en marketingwereld, evenementen en technische bedrijven. 3D Next Level is eind 2018 begonnen en is een groeiend jong bedrijf. Inmiddels hebben we al een leuke klantenkring opgebouwd en hebben we projecten gedaan voor o.a. Nike, Spa, Blokker, F1 Zandvoort, Brute Jeeps, Sprite en het Guggenheim museum in New York etc. Momenteel werken we met vier man in Maasland.

STAGE OPDRACHTEN:

3D Next Level is een jong verfrissend bedrijf met veel potentie in diverse markten en branches. Creativiteit en innovatieve ideeën zijn de sleutelwoorden in dit bedrijf. Door de dagelijkse werkzaamheden is er soms geen tijd om nieuwe markten aan te boren en nieuwe ideeën uit te voeren en dat terwijl er ongekende mogelijkheden liggen: ieder bedrijf in Nederland is een potentiële klant.

Wij willen graag jouw ontwikkeling vooropstellen en kijken waar jouw specifieke talenten liggen op het gebied van marketing & sales. De eigenaren van 3D Next Level hebben diverse invalshoeken en ideeën om de marketing & sales naar een hoger niveau te krijgen, maar daarin speel juist jij een belangrijke rol. Jij mag de ideeën die er zijn en ontstaan omzetten in concrete doelen, acties en gestructureerd je plan uitvoeren. Daarnaast houden we ervan om verrast te worden en feedback te ontvangen voor waar dingen anders of beter kunnen.

STAGE-EISEN

 • Je studeert op HBO-niveau en bij voorkeur Creatieve Marketing & Sales.
 • Je benadert jouw vak vanuit een mindset van creativiteit en out of the box. Niks is jou te gek!
 • Jij vindt het leuk om samen met ons de “sales” naar een next level te krijgen en je gaat hierin planmatig te werk.
 • Je hebt het in je om (nieuwe) samenwerkingspartners (bedrijven/instanties) bij ons bedrijf te betrekken die wellicht onze producten in hun branche kunnen promoton of verkopen.
 • In creatieve marketing heb jij écht iets te brengen, denk bijvoorbeeld aan social media & content, promoties, gekke acties o.i.d.
 • Je hebt affiniteit met ons bedrijf in de breedste zin: de reclame- en marketingwereld, kunstindustrie en de technische industrie. Wellicht ook zelfs met de techniek: 3D-printen, 3D-design en afwerking, maar dit is niet een vereiste.
 • Je bent een aanpakker en een doorzetter met discipline en integriteit en kunt goed zelfstandig aan het werk.
 • Je hebt een houding van excellent werk willen doen, en niet voor minder willen gaan
 • Je bent beschikbaar in 2021.

WAT BIEDEN WE JOU:

 • Creatieve stage met uitdagende opdrachten
 • Flexibele uren
 • Jong, dynamisch bedrijf
 • Je werkt voor grote en kleine bedrijven en gave campagnes
 • Stagevergoeding in overleg.
 • Kleinschalig bedrijf die openstaat voor jouw specifieke talenten
 • Werken met de nieuwste technieken die er momenteel op de markt zijn. Je werkt met de grootste 3D-printers van dit moment en werkt met diverse andere moderne, nieuwe 3D-printers en 3D-printtechnieken

HELLO 3D NEXT LEVEL

Ben jij enorm enthousiast geworden bij het lezen van deze omschrijving?

Richt je dan tot Eline van den Doel van 3D Next Level. Stuur je motivatie en je portfolio en/of CV naar eline@3dnextlevel.com